Kopje koffie, croissantje en de krant: alles is aanwezig voor een rustige zaterdagochtend. Maar dan moet u nog op zoek naar uw bril, of uw contactlenzen indoen. Ga niet zitten turen. Wilt u weer goed de krant of een computerscherm kunnen lezen zonder bril of contactlenzen? Kies voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie. Met een eenvoudige, veilige ingreep kunt u weer normaal zien op elk moment van de dag. Of u nu net uit bed komt, achter de computer zit, of in uw auto rijdt.

Uw ogen zijn een kostbaar goed: een behandeling laat u niet zo maar doen. Een ooglaserbehandeling of lensimplantatie vraagt om precisie, deskundigheid, kwaliteit en veiligheid. Correct Vision, al sinds 1992 het ooglasercentrum in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA), heeft in de afgelopen jaren al meer dan 10.000 tevreden cliënten succesvol behandeld. Voorlichting, behandeling en nazorg gebeuren allemaal op deze locatie.

Kies voor veiligheid
Een van de zes oogartsen is Dr. Sabah Meriwani. Hij is een erkend en geregistreerd refractiechirurg en verzorgt een belangrijk onderdeel van het pakket behandelingen voor bijziendheid, verziendheid of leesklachten. ,,Ons centrum biedt 24-uurs zorg door een team van ervaren oogartsen. Vooraf geven we u uitgebreide informatie over de verschillendesoorten behandelingen en de voor- en nadelen ervan. Zo kunt u een welbewuste keuze maken óf en wélke behandeling u wilt ondergaan.” Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop voor de artsen. ,,We werken met zeer geavanceerde laserapparatuur en u krijgt twee jaar nazorg.”

Zijn uw ogen geschikt voor een behandeling?
Wilt u weten of u geschikt bent voor een oogcorrigerende behandeling? Meld u dan aan voor een vooronderzoek of Quickscan. ,,Een Quickscan duurt 5 tot 10 minuten en is niet pijnlijk. Het is bedoeld om snel te ontdekken of een behandeling medisch haalbaar is. De Quickscan is gratis. Bij een positief advies, volgt er een vooronderzoek. Het vooronderzoek duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 95,-. We onderzoeken en meten uw ogen dan nauwkeurig. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is.”