Correct Vision is het centrum voor oogcorrectie van de maatschap oogheelkunde van het ziekenhuis in Alkmaar

Goed zien zonder bril of contactlenzen? Een ooglaserbehandeling of refractiechirurgie maakt dit mogelijk. Bij Correct Vision, het ooglasercentrum in Alkmaar, worden deze ooglaserbehandelingen, refractiechirurgie en vele andere oogheelkundige behandelingen op doordachte en betrouwbare wijze uitgevoerd. Correct Vision biedt vertrouwen, precisie, deskundigheid, kwaliteit, veiligheid en continuïteit. Niet voor niets zeggen wij: ooglaseren doe je in Alkmaar.

Alles onder één dak
Correct Vision is een maatschap van de oogheelkundige afdeling en biedt, naast refractiechirurgie, uitgebreide eerste klas oogheelkundige zorg. Zoals staaroperaties, glaucoombehandeling, netvliesoperaties en medische en cosmetische ooglidoperaties. Correct Vision is één van de eerste centra voor refractiechirurgie en heeft sinds 1992 al meer dan 10 duizend mensen succesvol behandeld.

Voorwaarden refractiechirurgie
Refractiechirurgie vraagt om precisie, deskundigheid, veiligheid, kwaliteit en continuïteit. Deze voorwaarden zijn gewaarborgd door ons ervaren team van oogchirurgen, oogheelkundige staf en state-of-the-art technologie en apparatuur die voldoen aan de strengste Europese en Amerikaanse normen. Alleen indien u een geschikte kandidaat bent en aan bepaalde bekende selectiecriteria voldoet, zullen wij u behandelen. Uw ogen zijn te kostbaar om hier risico’s mee te nemen.

Eerlijke voorlichting voor uw keuze
Via deze website willen wij u duidelijk en eerlijk voorlichten over de keuzes die er zijn bij refractiechirurgie. Met alle voor- en nadelen van de diverse behandelingen. We willen u voorbereiden op het vooronderzoek en de eventuele behandeling en u informatie geven over de situatie na een ingreep. Hoe beter u geïnformeerd bent, hoe beter wij samen tot een behandelplan en goede resultaten kunnen komen. Ook is het van belang, dat u reële verwachtingen heeft van de refractie ingrepen en de resultaten.

Heeft u nog vragen dan kunt u mailen met onze medewerker Jelly Wiersma via het contactformulier.

Namens alle medewerkers van Correct Vision willen wij u bedanken voor uw interesse.
Wij staan graag voor u klaar !