Komt u in aanmerking voor een behandeling?

Voordat u het hele traject van een ooglaserbehandeling of lensimplantatie doorloopt en een keuze maakt of en hoe u uw ogen wilt laten behandelen, beoordelen we voor u eerst of een behandeling medisch haalbaar is. Met een gratis Quickscan kijken we of u geschikt bent voor een oogcorrigerende behandeling.

Direct persoonlijk advies
Onze ervaren oogartsen kijken of er bezwaren zijn om uw ogen te laseren of een lensimplantatie uit te voeren. Dit onderzoek duurt circa 10 minuten en is uiteraard pijnloos. Het is bedoeld om snel te ontdekken of het zin heeft om door te gaan met een uitgebreid vooronderzoek. U krijgt direct persoonlijk advies of een behandeling bij u mogelijk is en welke behandeling het meest geschikt is.


State-of-the-art onderzoeksapparatuur

De Quickscan voeren we uit met behulp van de Pentacam (Oculus). Dit nieuwe apparaat verricht zeer nauwkeurige metingen van de kromming en dikte van het hoornvlies. Zo is nog beter te bepalen of uw oog geschikt is voor refractie behandeling.

Contactlenzen uitlaten
Kort voor de scan (liefst minimaal 24 uur) laat u uw contactlenzen uit.

Routebeschrijving
Voor een routeomschrijving naar Correct Vision kunt u klikken op de volgende linken: openbaar vervoer of auto. Bij het Noordwest Ziekenhuis, locatie Alkmaar, zijn niet altijd voldoende vrije parkeerplaatsen. Als u met de auto komt, houdt u er dan rekening mee dat het zoeken naar een parkeerplaats even kan duren. Hier vindt u een kaart met parkeervoorzieningen en aanbevolen parkeerplaatsen.