Zijn mijn ogen geschikt?

Bijziendheid, verziendheid, staar: u kunt bij ons een groot aantal afwijkingen van het oog laten corrigeren, zodat u weer goed kunt zien – vaak zonder bril of contactlenzen. Met een ooglaserbehandeling of lensimplantatie kunt u weer normaal zien op elk moment van de dag. Of u nu net uit bed komt, achter de computer zit, of in uw auto rijdt.

Is alles mogelijk?
Een oogcorrigerende behandeling is een veilige, relatief eenvoudige ingreep, met vaak verbluffende resultaten. Het is wel belangrijk dat de verwachtingen die u heeft reëel zijn. Een 100% resultaat van de behandeling kan nooit gegarandeerd worden. De genezingstendens van een oog is ook nooit helemaal voorspelbaar. Alles valt of staat met zorgvuldig onderzoek vooraf. De behandeling is namelijk voor iedereen anders. Zelfs per oog kan de behandelmethode verschillen. Vooraf zijn een nauwgezette analyse en oogmeting noodzakelijk. Dan kijken we of u uw ogen wel of niet geschikt zijn en welke techniek het beste resultaat geeft. Doen we dat niet, dan is de uitkomst ook niet goed.

Meld u aan voor een gratis Quickscan
Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn voor een oogcorrigerende behandeling? Meld u dan aan voor een gratis Quickscan overdag. Een Quickscan duurt 5 tot 10 minuten en is niet pijnlijk. Het is bedoeld om snel te ontdekken of het zin heeft om door te gaan met uitgebreid onderzoek. Wij leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en u kunt al uw vragen stellen. Bij een positief advies, volgt er een vooronderzoek.

Direct weten waar u aan toe bent met het vooronderzoek
Voordat besloten kan worden welke behandeling voor u het meest geschikt is – ooglaseren of lensimplantatie – wordt een uitgebreid oogheelkundig onderzoek verricht. Dit vooronderzoek duurt ongeveer anderhalf uur en kost 95 euro. We onderzoeken en meten uw ogen dan heel nauwkeurig. Zowel de optometrist als de oogarts zijn bij het vooronderzoek intensief betrokken. Als alle gegevens zijn verzameld, bespreekt de oogarts met u welke behandelmogelijkheden er zijn. U krijgt uitgebreide informatie over de verschillende soorten oogcorrigerende behandelingen en de voor- en nadelen ervan. Zo kunt u een welbewuste keuze maken óf en wélke behandeling u wilt ondergaan. Aan de hand daarvan bepalen we samen met u een behandelplan.