Kom zaterdag 18 maart naar ons Open Huis van 11.00 – 15.00 uur

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen in een ziekenhuis? Van 13 t/m 18 maart is het in Nederland ‘De week van Zorg & Welzijn’. Correct Vision doet hieraan mee door op zaterdag 18 maart a.s. een Open Huis te organiseren, net als vele andere afdelingen van het ziekenhuis in Alkmaar. Bovendien bestaat Correct Vision dit jaar 25 jaar en trakteren wij met cadeaus. De eerste 25 cliënten die tijdens het Open Huis een gratis QuickScan ondergaan ontvangen namelijk een gratis Vooronderzoek t.w.v. € 95 cadeau*.

In Alkmaar staan de gastvrouwen van Correct Vision (poli oogheelkunde 011) van 11.00 uur tot 15.00 uur voor u klaar om een rondleiding te geven over de polikliniek, inclusief een bezoek aan de laserkamer. Ook kunt u kennis maken met een van onze bekwame artsen: Dr. Eelco Busch, gespecialiseerd in refractieve lensvervanging en lensimplantaties. Hét moment om uw vragen persoonlijk aan hem te stellen.

Waar het deze dag om draait: Gratis QuickScans tussen 11.00 uur en 13.00! Tijdens dit (pijnloze) onderzoek van ca. 10 minuten wordt door de optometrist en Dr. Busch onderzocht of u geschikt bent voor een oogcorrigerende behandeling. *Blijkt u geschikt voor refractiechirurgie, krijgt u een voucher voor een gratis Vooronderzoek t.w.v. € 95 cadeau! De behandeling dient dan wel in 2017 plaats te vinden.
(Voor meer informatie, vraag tijdens het Open Huis naar de voorwaarden.)

Interesse? Meld u dan snel aan voor de gratis QuickScan via onderstaande link. Er is beperkt plek, dus zorg dat u er snel bij bent.

Meld u hieronder aan voor een gratis Quickscan tijdens het Open Huis

Wie zijn er voor u aanwezig?

Dr. Eelco Busch
is als oogarts van begin tot eind bij de patiënt betrokken en is van alles betreft uw eventuele behandeling op de hoogte. Tijdens de open dag beantwoordt hij graag al uw vragen. U komt Dr. Busch vast tegen op de gang of tijdens een QuickScan…

Floor Pronker
is gespecialiseerde optometriste en kan als geen ander de bijzonder gevoelige refractieapparatuur bedienen. Samen met Dr. Eelco Busch voert zij vandaag QuickScans uit. Wellicht ziet u Floor later terug als assistente in de operatiekamer.

Ook Rensia de Zeeuw
behoort tot een van de optometristen. Zij zal u net als Floor begeleiden tijdens de QuickScan, samen met Dr. Eelco Busch. Mocht u een behandeling starten ziet u Rensia wellicht terug tijdens een vooronderzoek of controle.

Jelly Wiersma
hoort bij het secretariaat van Correct Vision en is aanwezig om u op professionele wijze te woord te staan, van informatie te voorzien, afspraken in te plannen en de administratie soepel te laten verlopen. U kunt met uw vragen zeker bij Jelly terecht.

Ziekenhuis
Naast een bezoek aan de polikliniek oogheelkunde kunt u natuurlijk ook andere afdelingen in het ziekenhuis bezoeken. Zo kunt u een kijkje nemen bij o.a. radiologie, endoscopie, cardiologie, borstkliniek, nierdialyse (locatie Den Helder) en revalidatie (locatie Den Helder). Een gehoortest laten doen, uw bloeddruk laten meten, een ontspannende handmassage of workshop smoothies maken. Er is genoeg te beleven tijdens het Open huis!

Voor meer informatie over het Open Huis en andere afdelingen, zie hier de agenda.

Correct Vision kijkt ernaar uit u tijdens ons Open Huis te mogen ontvangen. De koffie en thee staat voor u klaar.

Kort samengevat

  • Datum: zaterdag 18 maart 2017
  • 11.00 uur – 15.00 uur: Open Huis ziekenhuis + Correct Vision (rondleidingen polikliniek)
  • 11.00 uur – 13.00 uur: Gratis QuickScans
  • Locatie: Ziekenhuis Alkmaar
  • poli oogheelkunde: 011, afdeling 237
  • Adres: Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar

Parkeren bij het ziekenhuis, locatie Alkmaar
Bij het ziekenhuis in Alkmaar kunnen de parkeerterreinen vrij vol zijn. Als u met de auto komt, houdt u er dan rekening mee dat het zoeken naar een parkeerplaats even kan duren.

De invulvelden met een * zijn verplicht.
Vul in het vak “Extra opmerkingen” uw voorkeur voor een tijd in en dat het om het Open Huis gaat.