Uw ogen vertrouwt u niet zomaar iemand toe

Correct Vision bestaat al ruim twintig jaar en heeft duizenden cliënten geholpen. Wij nemen de zorg voor uw ogen heel serieus. De training en ervaring van onze oogartsen, net als de kwaliteit van de laserapparatuur voldoen aan de hoogste eisen.

Zeer ervaren oogartsen
De vooronderzoeken worden verricht door ervaren en gekwalificeerde optometristen onder toezicht van onze refractiechirurgen, die u ook tijdens de operatie en in het nazorgtraject begeleiden. Alle behandelingen en oogoperaties worden gekozen en berekend op uw specifieke oogafwijking, waarbij we bovendien rekening houden met factoren als leeftijd, hoornvlieskromming, pupil diameter en metingen die we doen met de nieuwste technologie.

Excellente reputatie en behandeling
Onze reputatie en kwaliteit blijven niet onopgemerkt. Onze artsen hebben adviserende functies gekregen in de wereld van de oogheelkundige industrie. Ze zijn allemaal Nederlands, BIG-geregistreerd en lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap. Ook zijn ze lid van verschillende nationale en internationale werkgroepen voor oogheelkunde en refractiechirurgie.

Innovatieve apparatuur
Al sinds 1992 biedt Correct Vision de nieuwste en veilige technologieën aan. We voeren alle vormen van refractie laserbehandelingen en operaties uit. Daarom loopt ons centrum voorop in de heelkundige zorg. Hierover is al meerdere keren in de media positief bericht.

Het optimale resultaat
Helaas kan ook Correct Vision geen garantie geven voor een 100% voorspelbare uitkomst na refractiebehandeling. De genezing van elk oog is individueel en uniek. Wel garanderen we een optimale behandeling en goede nazorg. Zo nodig kan binnen twee jaar na de eerste ooglaser ingreep een gratis herbehandeling worden uitgevoerd. Dit is slechts in een paar procent van de gevallen nodig. De goede resultaten van behandelingen bij Correct Vision zijn te vinden op onze website.

Concurrerende prijs