Elk oog verdient een behandeling van topkwaliteit

Elk oog verdient een behandeling van topkwaliteit. Met minder dan 100% zijn we niet tevreden. U ook niet. Alleen medische overwegingen én de wensen van u als cliënt bepalen de keuze van de behandeling.

Maatschap van de poli Oogheelkunde van het ziekenhuis in Alkmaar
Om de zekerheid van hoogkwalitatieve oogheelkundige zorg te garanderen, zijn wij een maatschap van de poli oogheekunde van het ziekenhuis van Alkmaar. Dit is één van de zogenoemde topklinische ziekenhuizen in Nederland en het verwijscentrum voor oogheelkundige zorg in Noord-Holland. In het jaarlijkse onderzoek van Elsevier naar de beste ziekenhuizen van Nederland staat NZG bovenaan: ‘Slechts één ziekenhuis weet dit jaar de hoogste score te halen op alle beoordeelde punten, en dat is Medisch Centrum Alkmaar.’

Voortdurende zorg voor uw ogen
De oogartsen en de rest van het team van Correct Vision willen voor elke cliënt een refractie behandeling van optimale kwaliteit leveren. De garantie op een goede behandeling en follow-up heeft Correct Vision sinds 1992 een goede naam bezorgd. Na elke refractiebehandeling controleren we u in elk geval tot 1 jaar na de ingreep. Bij spoed bieden wij 24 uur per dag oogheelkundige zorg door onze ervaren oogartsen.

Veiligheid voorop
Veiligheid is van uitdrukkelijk belang gedurende het gehele traject van uw behandeling. Elke oogbehandeling vindt plaats in een speciaal ingerichte operatie- en behandelkamer met steriele operatiesets. Correct Vision behoort met de Excimer laser apparatuur bij de klinieken die topkwaliteit leveren. Elke methode die er is om uw veiligheid nog beter te garanderen, zullen wij toepassen. We volgen de laatste richtlijnen, de Consensus Richtlijnen van het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC), maar ook internationale adviezen. Ook de opleiding van de oogartsen en optometristen is van zeer hoog niveau. U mag ons aanspreken op onze resultaten.

Lees op onze website alles over onze behandelingen en de uitgebreide nazorg die wij u bieden.