INTRALASIK op nummer één

Onder ooglaserbehandelingen in bijziend- en verziendheid van -10 tot +4 D is INTRALASIK de veiligste refractiebehandeling van deze tijd. Deze mesvrije methode is zelfs wereldwijd de gouden standaard voor laserbehandelingen geworden en is ook geschikt voor mensen met een dunner hoornvlies.

Minder risico’s
INTRALASIK kent veel minder risico’s dan de traditionele LASIK behandelmethode, die nog wordt verricht in vele andere laserklinieken. Bij die LASIK methode wordt het hoornvliesflapje door middel van een mechanisch microkeratoom, een soort scheermesje, gemaakt. Als er complicaties zijn, is dit scheermesje doorgaans de oorzaak. Bij INTRALASIK wordt het hoornvliesflapje met microprecisie gemaakt met de Intralase Femtosecond Laser. De behandeling ontleent zijn naam aan dit revolutionaire en innovatieve apparaat.

Uitmuntende resultaten
Correct Vision voert dus alleen nog INTRALASIK behandelingen en geen LASIK meer uit. Wij hebben de afgelopen jaren enkele honderden INTRALASIK-behandelingen uitgevoerd met uitmuntende resultaten. Zo heeft maar liefst 94% van alle cliënten na deze refractiebehandeling een afwijking van 0 tot -/+ 0,5 D en zit wel 98,7% op 0 tot maximaal +/- 1 D! Daarbij duurt de ingreep slechts 15 minuten per oog en is er nauwelijks tot geen napijn.