Veilige, mesvrije ooglaserbehandeling bij Correct Vision zorgt er voor dat sporten, bewegen, leven zonder gehinderd te worden door een bril of contactlenzen,  een droom van velen, mogelijk wordt. Ooglaseren maakt het mogelijk. Angst en onbekendheid met de behandelmethodes werpen voor veel mensen echter vaak een drempel op.

Volgens Dr. Sabah Meriwani, oogarts en refractiespecialist van de Alkmaarse ooglaserkliniek Correct Vision (in het MCA) is dit niet nodig. ‘’Door uitgebreid te informeren over de behandelingen en procedures, weten onze cliënten precies wat ze kunnen verwachten. Dat neemt al een groot deel van de angst weg. Correct Vision heeft hiervoor een nieuwe gebruikersvriendelijke website en een uitgebreide informatiebrochure. Ook organiseren we maandelijks speciale, gratis informatieavonden. Cliënten kunnen vertrouwen op de deskundigheid van onze ervaren refractiespecialisten en oogartsen.” Sinds kort biedt Correct Vision ook de veiligste refractiemethode van deze tijd: INTRALASIK.

INTRALASIK
INTRALASIK is de nieuwste, unieke, mesvrije behandelmethode. Bij een INTRALASIK behandeling wordt gebruik gemaakt van de Intralase Femtosecond Laser. Hiermee kan nauwkeuriger en sneller worden gewerkt. De methode is dus ook veiliger en redelijk pijnloos. De INTRALASIK methode is momenteel de veiligste refractiemethode en wordt daardoor wereldwijd als de gouden standaard voor laserbehandelingen gezien.

Belastingregeling
Als de zorgverzekering de kosten van een ooglaserbehandeling niet dekt, is het vaak nog mogelijk om de kosten van de belasting af te trekken. Vanaf volgend jaar, 2009, zal deze regeling vervallen. Vandaar dat er momenteel bij alle Nederlandse ooglaserklinieken een run op de behandelingen is. Ook Correct Vision ziet een groot aantal cliënten, dat voor het eind van het jaar een laserbehandeling wil ondergaan. Dr. Meriwani: ,,Als mensen in 2008 nog van deze belastingregeling gebruik willen maken, adviseren wij nog snel voor het einde van dit jaar een afspraak te maken.”