Jaarlijks organiseert de European Society of Cataract & Refractive Surgeons (ESCRS) een congres. Dit jaar werd het congres gehouden in Amsterdam van 5-9 oktober. Een ideale mogelijkheid voor de oogartsen, OK-assistenten en optometristen van Correct Vision om een update te krijgen van de ontwikkelingen op het gebied van staar-, laser- en andere refractiebehandelingen.

En om de voordracht van oogarts Marije Sminia bij te wonen. Tijdens het ESCRS-congres hield Marije een mooie voordracht over het gebruik van Artisan Implantlenzen ter behandeling van hoge vormen van verziendheid en bijziendheid.

escrs-congres-amsterdam

Het congres wordt door duizenden oogmedici uit de hele wereld bezocht en aangegrepen om kennis bij te schaven, ontwikkelingen en nieuwe behandelingen te aanschouwen. Correct Vision maakt de keus voor nieuwe behandelingen op basis van veiligheid, voorspelbaarheid en stabiliteit. Kortom, niet alle nieuwe ontwikkelingen doorstaan ons kritische oordeel. Wij staan voor state-of-the-art behandelingen. Cliënten van Correct Vision mogen niets anders van ons verwachten.